3 εμπειρίες για να ζήσετε στη Θεσσαλονίκη αυτές τις γιορτές!

Scroll Down

3 εμπειρίες για να ζήσετε στη Θεσσαλονίκη αυτές τις γιορτές!

Reading Time: 2 minutes

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε ήδη τα γιορτινά της και περιμένει να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Η Grekaddict σχεδίασε για εσάς, τρείς ξεκούραστες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτές τις γιορτές. Φορέστε αθλητικά παπούτσια, οπλιστείτε με χαμόγελο και καλή διάθεση και παρασυρθείτε από τη ζωντάνια της πόλης και τους ξέφρενους ρυθμούς της!

1. Hammam Spa στη Θεσσαλονίκη

Παραδοσιακό Hammam Spa

Η προσμονή για τις διακοπές των Χριστουγέννων ολοένα μεγαλώνει και το συσσωρευμένο άγχος και στρες από την καθημερινότα αναζητούν εκτόνωση. Το παραδισιακό Hammam Spa στη Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική δραστηριότητα για να κάνετε αυτές τις γιορτές καθώς η θεραπευτική δράση του τρεχούμενου νερού και των ατμών, σε συνδυασμό με την υποβλητικήμουσική φερμένη από την ανατολή, υπόσχονται να σας προσφέρουν ολιστική εμπειρίαευεξίας. Αδειάστε το μυαλό από σκέψεις και βιώστε μια αυθεντική ιεροτελεστία αναζωογόνησης με τον σύντροφό ή την παρέα σας.

2. Ιππασία με την παρέα σου

Ιππασία

Μια ξεχωριστή δραστηριότητα για να κάνετε αυτές τις γιορτές είναι η ιππασία με την παρέα σου. Λένε ότι μέχρι να αγαπήσεις ένα άλογο, ένα μέρος της ψυχής σου κοιμάται. Και πως να διαφωνήσουμε αφού στο κτήμα Ζιώγα η ειλικρινής επαφή με τα άλογα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα ενδόμυχα της ψυχής σου. Νιώστε την απόλυτη ελεύθερία ιππεύοντας στους δενδρόφυτους λόφους και ταξιδέψτε για λίγο στην Άγρια Δύση ξεφεύγωντας από τα πολύβοα μονοπάτια της πόλης.

3. Οινογνωσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Wine tasting of Greek Varietals in Thessaloniki

Το κρασί είναι ο καλύτερος σύντροφος του χειμώνα, γι’ αυτό η οινογνωσία, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητες που προτείνει η Grekaddict για να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτές τις γιορτές. Ηδονιστικά αρώματα και γεύσεις που ξεπηδούν σε κάθε γουλιά, έχουν διαλεχτεί προσεκτικά από τον wine expert για να συνθέσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Είτε από επιλογή είτε επειδή έτσι τα έφερε η ζωή και παραμείνατε στην πόλη, οι παραπάνω 3 δραστηριότητες για να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτες τις γιορτές θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό, γνώση και χαλάρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *